Vazhdoni të luftoni motra!

Më vlon shpirti nga krenaria kur marr vesh se edhe vajzat e zonave rurale,aty ku thonjtë e bishës patriarkale janë ma të mprehtë se kudo,kanë çliru guximin nga kafazi duke kundërshtu pasionalisht ligjet e një tradite poshtëruese. Si përshembull rasti i një prej kushrinave të mia,maturante dhe me një dëshirë mallëngjyese për vazhdimin e studimeve … Continue reading Vazhdoni të luftoni motra!